landgoed Beekhuizen

Referenties:


“Fantastisch”hoe je, toch in zo’n korte tijd, voor een kind van acht, heel veel kan betekenen.Ik zag de levenslustige, sociale kind in eens veranderen in een hoop je ellende die ineens heel anders ging doen dan ze deed. Ze probeert nu weer dingen op te pakken. Ik hoop ook dat ze straks weer even dat echte kind kan en mag zijn. Dank je wel ! Lieve groeten. Moeder cliënt.

Al weer 50 jaar geleden kwam er dus een meisje bij. Gerda had blijkbaar een vooruitziende blik, want ze werd dement en blind en leeft sinds een aantal jaren als een kasplantje. En, ziedaar, dochter Seraja is haar mantelzorgster, en dat doet ze met veel plezier. Als ze een dagje eruit wil, dan neem ik het even over. Maar zo goed als zij het kan kan ik het niet. Zij krijgt er bij Ma binnen een kwartier twee boterhammen in; ik doe er bijna driekwartier over. Behalve de intensieve taak van mantelverzorgster, is zij gediplomeerd docente sociale weerbaarheid en moet zij bijna elke middag naar een school om de leerlingen weerbaar te maken.Geschreven door Piet Schreuder

Mijn dochter heeft afgelopen maanden de weerbaarheidstraining gevolgd en dat heeft haar meer zelfvertrouwen gegeven. Lijkt sterker in haar schoenen te staan en durft wat meer voor zichzelf op te komen. Ook fijn is de laagdrempelige sfeer waarin geoefend wordt. Mijn dochter voelde zich erg op haar gemak bij Seraja. Geschreven moeder cliënt

Mijn dochter volgt op het moment een weerbaarheidstraining bij Seraja en zowel zij als ik zijn hier zeer positief over! Ze leert niet alleen mentaal sterker in haar schoenen te staan, maar ook fysiek.

Geschreven moeder cliënt

Onze dochter heeft veel geleerd van de weerbaarheidstraining van Seraja. Ik zou haar zeker aanbevelen aan ouders wiens kind wat steviger in de schoenen zou mogen staan. Geschreven door Jeroen Masterbroek (vader van de cliënt)
 
Seraja is een krachtige trainer. Bied een luisterd oor en ziet mij als de persoon die ik van binnen bent en voelt. Ze heeft een goede lesmethode maar geeft je ook tools mee buiten deze methode om. Zij heeft mij geleerd om mentaal en fysiek weerbaarder te worden. Bedankt Seraja (cliënt)
 

Ik( F.Wisse) heb 10 lessen genomen bij Seraja. Het is een heel lieve vrouw en ze geeft heel goed les. Die 10 lessen hebben mij zeer geholpen. Ze legt alles goed uit en helpt je graag ik voelde me zelf ook erg op mijn gemak bij Seraja. Ik raad je zeker de weerbaarheidstraining van Seraja aan👍

Helpt je niet alleen fysiek sterker te worden maar vooral mentaal! 
Hele lieve vrouw met een vertrouwd gevoel, ga er met plezier heen. Hannah
 
Lieve vrouw, heeft mij veel geleerd, en heb meer zelfvertrouwen gekregen. Ben erg blij met de lessen. A.

 

Seraja is een hele toffe weerbaarheidstrainer. Ze heeft een lief karakter maar kan ook echt goed laten zien hoe je voor je zelf op moet komen. Dus ook geschikt voor mensen met burn-out of HSP en voor kinderen 🙂Ik bespreek iedere week met haar een nieuw thema m.b.t. weerbaarheid en we gaan altijd even praktisch aan de slag met bijv. boksen of een houdgreep.Je kunt ook zelf thema’s inbrengen, zoals bijv. een nare ervaring die je hebt gehad. Een plus vind ik ook haar tarief en het flexibele afspreken!